Muğla'da kayınpederi tarafından 7 yerinden bıçaklandı!

Muğla Yatağan'da damadıyla tartışan Ergün Göçmen, onu öldürüp kaçtı. Polis tarafından 12 gün sonra Menteşe'de kömürlükte yakalandı. Göçmen, "Öldüğünü sonradan öğrendim" dedi.

Muğla'da yaşanan üzücü bir olayda, Gülgün Öztürk ile eşi Bahtiyar Öztürk arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Kayınpederin Dehşet Saçtığı Olay

Tartışmanın ardından Gülgün Öztürk'ün babası Ergün Göçmen, kızının yaşadığı eve giderek damadıyla karşı karşıya geldi. Bu karşılaşma kısa sürede şiddetlenerek damadın bıçaklanmasıyla sonuçlandı.

Olayın Gelişimi

Ergün Göçmen, damadını 7 yerinden bıçaklayıp olay yerinden kaçarken, komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahtiyar Öztürk, hayatını kaybetti.

Şüphelinin Yakalanması

Olayın ardından kaçan Ergün Göçmen, 12 gün süren bir takibin ardından Menteşe ilçesinde annesine ait evin kömürlüğünde yakalandı. Gözaltına alınan Göçmen, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

Şüphelinin İfadesi

Ergün Göçmen ifadesinde, olay günü evlerine gittiğinde damadının saldırısına uğradığını ve kendisini savunmak zorunda kaldığını belirtti. Göçmen, olaydan dolayı pişmanlık duyduğunu ve öldüğünü sonradan öğrendiğini ifade etti.