Tarlada doğal havuzda 5.5 kiloluk dev sazan yakalayan balıkçının şaşırtıcı hikayesi!

Denizli'nin Çameli ilçesinde emekli öğretmen Hüseyin Akkan, ekmek taktığı oltasıyla 5.5 kilogramlık dev sazan balığını doğal havuzda yakaladı. Balığı yarım saatlik bir mücadele sonrasında karaya çeken Akkan, oltacılık tutkusunu yaşatmaya devam ediyor.

Denizli'de Emekli Öğretmenden Sıra Dışı Balık Avı!

Denizli'de Çameli ilçe merkezi ile Kızılkaya Mahallesi arasında yer alan verimli tarım arazilerinde, yıllardır balık tutan amatör bir balıkçı olan emekli öğretmen Hüseyin Akkan, şaşırtıcı bir keşfe imza attı. Akkan, oltasıyla avladığı 5.5 kilogramlık sazan balığıyla adeta dikkatleri üzerine çekti.

Akkan'ın Anlatımı: "Avcılık Şifasıdır"

Sabahın erken saatlerinde Tepelik mevkiinde bulunan tarlasında balık avlamak için ekmek kullandığını belirten Akkan, "Avcılık, şifası olmayan bir hastalıktır. Sabahın beşinde kalktık ve balık tutmaya gittik. Sazan ve yayın balığı için özel olarak tasarlanmış oltalarımızı suya attık ve beklemeye koyulduk."

Yorucu Mücadele Sonunda Başarıya Ulaştı

Bir süre sonra şamandıranın suda kaybolduğunu fark eden Akkan, yarım saatlik yoğun bir mücadele sonucunda 5.5 kilogramlık dev balığı karaya çekmeyi başardı. Balığı sudan çıkarmayı başaran Akkan, "Balık asılıyor, ben asılıyorum. Yarım saatlik zorlu bir mücadeleden sonra nihayet kazandım. Hem balık hem de ben çok yorulduk ama sonunda galip geldim." dedi.

Arkadaşına Hediye Ettiği Balık, Sıra Dışı Bir Tür'e Aitti!

Akkan, yakaladığı dev balığı arkadaşına hediye ettikten sonra gerçek sürprizi yaşadı. Balığın Türkiye'de ilk kez görülen bir türe ait olduğunu öğrenen Akkan, bu olağanüstü deneyimi tüm avcı arkadaşlarına başarılar dileyerek paylaştı.