Genç kız traktör kazasında hayatını kaybetti: Elif Argun'un trajik ölümü

Bursa'da mevsimlik işçileri taşıyan traktör devrildi. Kazada 18 yaşındaki Elif Argun hayatını kaybetti, 4 işçi yaralandı. Olay büyük üzüntü yarattı.

Mustafakemalpaşa Mahallesi'ne bağlı kırsal Ormankadı Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 40 yaşındaki A.S, 10 SF 882 plakalı traktörle mevsimlik işçileri taşırken traktörün devrilmesi sonucu acı bir olay yaşandı.

Mevsimlik İşçiler Can Pazarı Yaşadı

Kazada, traktörün römorkunda bulunan işçilerden 18 yaşındaki Elif Argun ve 15 yaşındaki E.A ağır yaralanırken, 12 yaşındaki A.S. ve Ö.A. ile 31 yaşındaki İ.A. ise hafif şekilde yaralandı. Olayın ardından bölgeye Jandarma ve Sağlık ekipleri sevk edildi.

Ağır Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Ağır yaralı Elif Argun ve E.A, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesine sevk edildi. Ancak ne yazık ki, Elif Argun tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı E.A'nın ise Bursa Şehir Hastanesine sevk edildiği ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrasında Jandarma ekipleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Kazanın neden meydana geldiği ve sorumluları belirlemek amacıyla çalışmalar sürdürülüyor.

İLGİLİ HABERLER